JobbuppgifterHänvisa jobb: Skicka till en vän

Lägg till Lägg till i sparade jobb

Föregående
[Jobtitel] (m/w) [ggf. Zusatz]

 

 

 

Vi söker Produktägare/ Applikationsspecialister till TakeCare

 

Vill du vara med och forma Sveriges digitala vårdinformationssystem? Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården. Vi är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige.

 

CompuGroup Medical är ett av världens ledande företag inom eHälsa och TakeCare är ett av Sveriges största journalsystem för vården och används av över 70 000 användare. Systemet är det första användarcertifierade e-hälsosystemet i världen och används både inom primärvård och slutenvård. Systemet klassas som en medicinteknisk produkt och våra kunder ställer höga krav på prestanda och driftsäkerhet.

 

På CGM i Sverige är vi idag ca 160 medarbetare och söker nu Produktägare/Applikationsspecialister till vårt Stockholmskontor som vill vara med att skapa förutsättningar för att lyckas med vår vision till att bli världsledande inom e-hälsa till 2025.

 

Om tjänsten

Som produktägare och applikationsspecialist på CGM kommer du bl.a. att jobba med att utforma ny funktionalitet tillsammans med ditt utvecklingsteam och våra användare och kunder, från idé till produktion. Du kommer även att bedriva förstudier, utredningar och prioritera och leda utvecklingsprojekt, samt ansvara för produktens backlog.

Produktutvecklingsorganisationen är organiserad i team och en stor del av arbetet är att prioritera och synliggöra teamets backlog, både för utvecklingsteamet och för product management.

 

Din profil

Du har erfarenhet av TakeCare eller något annat vårdinformationsystem, antingen inom vården (t.ex. systemadministratör) eller inom utveckling.

 

Just nu söker vi folk inom dessa områden:

                         patientadministration och ekonomi

                         lab och röntgen

                         läkemedel och vårddokumentation

                         API och integrationer

 

Du behärskar både engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.

 

Meriterande är erfarenhet inom:

                         SCRUM/SAFe

                         Projektledning

                         Produktutveckling

 

För att passa i rollen behöver du ha en utvecklad förmåga att se vad som behöver göras och drivet att göra det på ett systematiskt och metodiskt sätt. Du förenar självständigt arbete med en god förmåga att samarbeta och kommunicera. Vi värdesätter att du har ett genuint intresse av förändrings - och förbättringsarbete.

 

Vad vi erbjuder

Hos oss får du förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng som alla jobbar mot samma mål och med våra kunders bästa för ögonen. Vi lovar dig utmanande arbetsuppgifter och stora möjligheter att själv styra ditt dagliga arbete. Vi erbjuder dig också en arbetsplats i ljusa och fina lokaler i Stockholm.

 

Att alla medarbetare mår bra tycker vi är viktigt och därför erbjuder företaget bland annat regelbundna hälsoundersökningar och ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare (6 månaders provanställning).

Heltid.

Placeringsort: Stockholm. 

 

Ansökan

För att ansöka om tjänsten klicka på knappen "Apply Now" på vänster sida. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Välkommen med din ansökan senast den 31 december.  Skicka in din ansökan redan idag, ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Mer information

 

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mattias Nilsson: mattias.nilsson@cgm.com.