JobbuppgifterHänvisa jobb: Skicka till en vän

Lägg till Lägg till i sparade jobb

Föregående
[Jobtitel] (m/w) [ggf. Zusatz]

 

 

 

Vi söker en serviceinriktad konsult med fokus på teknik för journalsystemet CGM J4

 

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården. Vi är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige.

CGM J4 är webbaserat, vilket innebär att användaren enkelt får åtkomst till systemet från vilken dator som helst. Ingen lokal installation behövs och med vår molntjänst tar vi hand om hela driftlösningen.

CGM J4 bygger på välbeprövad teknik och en plattform som redan används av över 4000 användare.

Om tjänsten 

I rollen som teknisk konsult för CGM J4 kommer du främst arbeta med leveranser, främst inom primärvård och företagshälsovård men även specialistvård. Du ansvarar för att kunderna får sina beställningar enligt överenskommelse samt känner sig trygga i både leverans och kommunikation.

 

Dina arbetsuppgifter kommer, utöver leveranser, även att innefatta felsökning och problemlösning av ärenden med både teknisk- och verksamhetsrelaterad karaktär. Du har ett nära samarbete med dina kollegor på avdelningen för support och service men även avdelningarna för drift, produktutveckling.

I rollen kommer du på daglig basis att vara i kontakt med många av våra kunder, hjälpa dem att förstå och implementera olika elektroniska lösningar samt stötta vid verksamhetsrelaterade frågeställningar.

Arbetsplatsen för denna tjänst är vårt kontor i Göteborg.
 

Din Profil  
I rollen krävs att du:

  • är serviceinriktad och är en problemlösare
  • är flexibel, kan ställa om snabbt vid förändringar
  • är medveten om hur man sätter kund i fokus
  • är förtroendeingivande och har förmåga att lyssna
  • van med att prata i telefon
  • har ett tekniskt intresse

 Det är meriterande om du:

  • tidigare administrerat eller arbetat med CGM J4.
  • Kunnig inom SQL och/eller Tomcat

Service är något som kommer naturligt för dig och samtidigt som du är fokuserad på resultat ser du till att hjälpa dina kollegor. Du förstår vikten av nöjda kunder och är villig att gå ett extra steg för att uppnå detta samtidigt som du har företagets bästa i tanken och har en professionell framtoning. Du trivs att arbeta i högt tempo, det hjälper dig att prioritera och prestera ditt allra bästa och du är samtidigt mycket noggrann i ditt arbete.

Förutom ditt deltagande vid interna överlämningar av nyutveckling krävs det att du själv söker kunskap för att kunna avhjälpa de problem du ställs inför.

 

Vad vi erbjuder

Hos oss får du förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat och professionellt team som alla jobbar mot samma mål och med våra kunders bästa för ögonen. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig också en arbetsplats i ljusa och fina lokaler i Göteborg.  

Att alla medarbetare mår bra tycker vi är viktigt och därför erbjuder företaget bland annat regelbundna hälsoundersökningar och ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

 

Om du, precis som vi, brinner för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa - då vill vi gärna träffa dig!

 

Övriga upplysningar

Tillsvidareanställning (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Heltid

Placeringsort: Göteborg

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar CGM med Manpower. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Mona Borkmann på 031-61 72 94, mona.borkmann@manpower.se Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt.