JobbuppgifterHänvisa jobb: Skicka till en vän

Lägg till Lägg till i sparade jobb

Föregående
[Jobtitel] (m/w) [ggf. Zusatz]

Vi söker en Business Analyst för journalsystemet CGM J4

 

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården. Vi är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige.

CGM J4 är webbaserat, vilket innebär att användaren enkelt får åtkomst till systemet från vilken dator som helst. Ingen lokal installation behövs och med vår molntjänst tar vi hand om hela driftlösningen.

CGM J4 bygger på välbeprövad teknik och en plattform som redan används av över 4000 användare.

Om tjänsten
Vi söker en analytisk och noggrann Business Analyst för den kontinuerliga utvecklingen av vårt e-Hälsosystem CGM J4. Vi arbetar enligt lättrörliga, iterativa systemutvecklingsmetoder där utvecklingscyklerna är korta.

 

Du är van vid att arbeta med agila metoder och har även erfarenhet av user case. Du kommer att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen och ditt fokus kommer att vara på att samla in krav samt att tillsammans med Systemarkitekt och UX ta fram systemlösningar.

 

Du arbetar med att fånga och hantera både funktionella och icke-funktionella krav från våra kunders verksamheter. Du är skicklig på att åskådliggöra dem i kravspecifikationer för utveckling. Arbetet bedrivs i nära samarbete med Systemutvecklare och tillämpningsspecialister så kraven på god samarbets- och kommunikationsförmåga är höga.

 

Du är van workshopledare och trivs med att intervjua representanter från verksamheten och tar gärna dialogen med utvecklare Du ansvarar för, att tillsammans med övriga kollegor i produktgruppen, förse teamet ,ed funktionalitet som skall utveckla produkten framåt.

 

Din Profil  

- Du är en driven, analytisk och noggrann person med stor erfarenhet av kravinsamling.

- Du är flexibel och kan ställa om snabbt vid förändringar.

- Du tar ett stort personligt ansvar, är självgående och strukturerad i ditt arbetssätt.

- Du bör tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

 

Vad vi erbjuder

Hos oss får du förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat och professionellt team som alla jobbar mot samma mål och med våra kunders bästa för ögonen. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig också en arbetsplats i ljusa och fina lokaler i Stockholm.  

Att alla medarbetare mår bra tycker vi är viktigt och därför erbjuder företaget bland annat regelbundna hälsoundersökningar och ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

 

Om du, precis som vi, brinner för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa - då vill vi gärna träffa dig! 

 

Övriga upplysningar

Tillsvidareanställning (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Heltid

Placeringsort: Göteborg

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar CGM med Sigma Recruit. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Mikaela Jahreskog på 0702487241, mikaela.jahreskog@sigma.se Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt.