JobbuppgifterHänvisa jobb: Skicka till en vän

Lägg till Lägg till i sparade jobb

Föregående

 

 

Vi söker två Testare till TakeCare

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården.

På CGM i Sverige är vi idag ca 160 medarbetare och nu söker vi två testare till vårt kontor i Stockholm. Om du, precis som vi, brinner för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa - då vill vi gärna träffa dig!


Har du intressen för vård, IT och test? Vill du arbeta med ett system som hanterar miljontals journaler och förbättrar Sveriges sjukvård? Då ska du läsa vidare.

 

Om tjänsten

TakeCare är ett av Sveriges största vårdinformationssystem och används av över 70 000 användare inom primärvård och slutenvård. Systemet klassas som en medicinteknisk produkt och våra kunder ställer höga krav på prestanda och driftsäkerhet.

 

Vi söker nu analytiska och noggranna Testare för den kontinuerliga utvecklingen av TakeCare. Vi arbetar enligt Scrum och du kommer att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen men ditt fokus kommer att vara på test. Arbetet bedrivs i nära samarbete med systemutvecklare och applikationsspecialister, så kraven på god samarbets- och kommunikationsförmåga är höga.

 

Du har ansvar för att planera, utforma och utföra tester. Du skapar testfall och testdata utifrån ställda krav.

 

Din profil

Vi söker dig som brinner för test och är en driven, analytisk och noggrann person med stor erfarenhet av testning och systemutveckling.

 

Som person tror vi att du inspireras av att arbeta i ett team men tycker det är roligt att ha ett stort personligt ansvar och du är också självgående. Du har lätt för att samarbeta med andra och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi tror också att du är drivande och engagerad och bidrar till en god stämning på kontoret.

 

Det är meriterande om du har arbetat inom hälso- och sjukvården eller om du tidigare har arbetat med medicintekniska system och produkter.

 

För den här tjänsten vill vi att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt att du talar och skriver svenska flytande.

 

Vad vi erbjuder
Hos oss får du förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng som alla jobbar mot samma mål och med våra kunders bästa för ögonen. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig också en arbetsplats i ljusa och fina lokaler i Stockholm

 

Att alla medarbetare mår bra tycker vi är viktigt och därför erbjuder företaget bland annat regelbundna hälsoundersökningar och ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid

Placeringsort: Stockholm

 

Ansökan

Sista ansökningsdag är 31 december. Skicka in din ansökan redan idag då ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

För att ansöka om tjänsten klicka på knappen "Apply Now" på vänster sida.

 

Mer information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Aramia Zakariasdotter via telefon 08-453 55 66.