JobbuppgifterHänvisa jobb: Skicka till en vän

Lägg till Lägg till i sparade jobb

Föregående

 

Vi söker EN SYSTEMUTVECKLARE - WEBB som brinner för programmering 

 

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården. Vi är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige.

Om tjänsten

I rollen som systemutvecklare kommer du att ingå i ett agilt team som antingen arbetar med produktutveckling eller support av vårt system för kliniska laboratorier inom sjukvården, CGM ANALYTIX. Systemet används på allt från mindre vårdcentraler till stora automatiserade sjukhuslaboratorier. Dessutom arbetar vi med utveckling av en rad andra spännande produkter. Våra uppdrag varierar från små till stora projekt. Produktutvecklingen sker ofta i nära samarbete med kunder och andra intressenter, där du ofta är delaktig i processen från önskemål till färdig lösning. Arbetet kan medföra resor i samband med installationer, tester och driftsättning.

Arbetsplatsen för denna tjänst är vårt kontor i Borlänge.
 

Din Profil

  
Vi tror att du har arbetat som systemutvecklare eller har motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt och är sugen på att lära dig nytt! Som person tror vi att du inspireras av att arbeta i team, tycker det är roligt att ta ett stort personligt ansvar och att du är självgående. Du har lätt för att samarbeta med andra och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi tror också att du är drivande, engagerad och bidrar till en god stämning på kontoret.

 

För att passa för tjänsten ser vi gärna att:

 • du har erfarenhet av av någon av följande tekniker; .NET, AngularJS, ReactJS, ReactNative, TypeScript, HTML5
 • du skriver och talar svenska och engelska obehindrat
 • du har en universitets- eller högskoleexamen, men du kan också ha förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt

Det är meriterande om du har: ​​

 • erfarenhet av mjukvaruutveckling mot databaser 
 • kunskap i/om databasen MS SQL Server

Om du, precis som vi, brinner för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa - då vill vi gärna träffa dig! 

 

Om oss

CompuGroup Medical LAB är ett produktbolag inom medicinsk IT med kontor i Borlänge och Stockholm. Vi ingår i den internationella koncernen CompuGroup Medical som har drygt 5000 anställda och är en av världens största leverantörer av mjukvarusystem inom sjukvården. Vår huvudprodukt CGM ANALYTIX används av landsting och privata aktörer i Sverige, Norge, England, Slovakien och Ryssland. Vår produkt CGM ANALYTIX är ett laboratorieinformationssystem som används på allt från mindre laboratorier på vårdcentraler till stora automatiserade sjukhuslaboratorier. 

Hela vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund ; kundfokus, engagemang, pålitlighet och förtroende. I allt vi gör försöker vi alltid att ha våra kunders bästa för ögonen.

Fördelar med att jobba på CompuGroup Medical LAB 

 • Först och främst får du ett gäng trevliga och hjälpsamma kollegor.
 • Vi har flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta hemifrån via VPN – hjälper dig att få ihop vardagspusslet.
 • Du kan få föräldralön – extra tillskott i kassan för dig som är föräldraledig.
 • Vi har friskvårdsbidrag på 1000 kr per år och två friskvårdstimmar per vecka för träning på arbetstid, alternativt 2000 kr per år utan träning på arbetstid.
 • Vi har en sjukvårdsförsäkring (med möjlighet att teckna för familjen).
 • Vi sitter i ljusa och moderna lokaler. 
 • Vi har kollektivavtal (IT-företagen).

Dessutom får du en unik chans att vara med och påverka framtidens sjukvård som just nu genomgår en omfattande digitalisering.

Övriga upplysningar

Tillsvidareanställning (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Heltid

Placeringsort: Borlänge


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår utvecklingschef Niklas Södergren (niklas.sodergren@cgm.com, 0243-21 68 43) eller vår personalchef Sofia Olofsson (sofia.olofsson@cgm.com, 0243-21 76 11).
 

Ansökan

Sista ansökningsdag är 20 januari 2019. Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt.


Ange gärna i din ansökan var du såg vår annons!