JobbuppgifterHänvisa jobb: Skicka till en vän

Lägg till Lägg till i sparade jobb

Föregående
[Jobtitel] (m/w) [ggf. Zusatz]

 

  

 

Vi söker en lösningsorienterad chefsarkitekt till vårt Connectvityteam i Uppsala

 

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården.

 

På CGM i Sverige är vi idag ca 160 medarbetare och nu söker vi flera nya kollegor till våra centralt belägna kontor i Stockholm och Uppsala. Om du, precis som vi, brinner för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa - då vill vi gärna träffa dig!

 

Om tjänsten

I rollen som chefsarkitekt arbetar du operativt med utveckling men har också stort inflytande på och ansvar för teknik- och arkitekturval för våra e-tjänster. Du agerar även tekniskt stöd vid presale. I tjänsten ingår omvärldsbevakning och möjlighet finns att vara ansiktet utåt för CGM. Detta kan innebära att delta vid internationella utvecklarkonferenser och seminarier vilket också ger dig en möjlighet personlig utveckling.

 

Tjänsten ingår i vårat connectivity team som består av engagerade och erfarna systemutvecklare och testare som levererar e-tjänster till såväl små som stora kunder inom hälso- och sjukvården. Teamet arbetar enligt agila metoder och hela företaget tillämpar ramverket SAFe. Som chefsarkitekt rapporterar du till utvecklingschef som också har personalansvar för hela gruppen.

 

Din profil

Vi söker dig som sedan tidigare har erfarenhet av systemutveckling inom Microsoft och .NET och nu är en erfaren lösningsarkitekt som vill utvecklas ytterligare inom rollen.

Förutom goda teknikkunskaper och god problemlösningsförmåga är du nyfiken på att lära dig nya saker och vidareutveckla dig inom ditt område. Du trivs med att arbeta i team och vara delaktig i det praktiska utvecklingsarbetet. Kunden i fokus är en självklarhet för dig och du har stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga och trivs i en miljö där det händer mycket. För att passa i rollen ser vi att du:

•  har en för tjänsten relevant högskoleutbildning

•  har erfarenhet av lösningsarkitektur

  har goda kunskaper om och erfarenhet av programmering i C#, .NET och MS SQL Server

  har förmåga att sätta dig in i komplex teknisk arkitektur

  har goda kommunikativa egenskaper och är pedagogisk

  har lätt att samarbeta och har ett starkt eget driv

  har goda kunskaper i Svenska och Engelska

 

Vad vi erbjuder

Hos oss får du förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng som alla jobbar mot samma mål och med våra kunders bästa för ögonen. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter. Vi erbjuder också en arbetsplats i ljusa och fina lokaler i centrala Uppsala med närhet till det mesta.

Att alla medarbetare mår bra tycker vi är viktigt och därför erbjuder företaget bland annat regelbundna hälsoundersökningar och ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

 

Ansökan

För att ansöka om tjänsten klicka på knappen "Apply Now" på vänster sida. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan senast den 31 december. Skicka in din ansökan redan idag, ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Mer information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magdalena Welén (Utvecklingschef), magdalena.welen@cgm.com, +46 18 474 44 26