StellendetailsStelle empfehlen: An einen Freund senden

Hinzufügen Zu gespeicherten Stellen hinzufügen

Zurück

 

Vi söker en driven projektledare med intresse för teknik och människor

 

Vi på CGM arbetar för visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården. Vi är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige.

 

På CGM i Sverige är vi idag cirka 160 medarbetare. Nu söker vi en driven projektledare som vill vara med och jobba för bättre e-hälsa i Sverige.

 

Om tjänsten
Avdelningen Connectivity  ansvarar för utveckling och förvaltning av CGM:s e-tjänster. Vi bygger lösningar för integrationer till nationella och regionala plattformar  och e-hälsolösningar. Vi arbetar tätt tillsammans med utvecklingsavdelningarna för våra olika journalsystem samt våra drift- och supportavdelningar.

 

Till vårt Connectivityteam söker vi nu en driven och självgående projektledare. Teamet består av engagerade och erfarna systemutvecklare och projektledare som levererarar e-tjänster till stora och små kunder inom hälso- och sjukvård. Teamet har sedan lång tid arbetat enligt agila metoder och hela företaget tillämpar ramverket SAFe.

Du kommer att ansvara för att leda utvecklingsprojekt och integrationsprojekt för tekniska moduler i våra produkter. I det arbetet ingår behovsanalyser, kravhantering, riskhantering, testsamordning och dokumentation. Du är delaktig under hela processen, från införsäljningsarbete till leverans av färdig produkt hos kunden. Du kommer även att fungera som stöd till våra säljare och kundansvariga i försäljnings- och offertarbete.

 

Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat som projektledare och har minst fem års erfarenhet av brett arbete inom IT. Du har också erfarenhet av att ha en teknisk roll i utvecklingprojekt.

 

Som person har du ett starkt driv, initiativförmåga och ett strukturerad arbetssätt. Du tycker om att arbeta i team med komplexa utmaningar och har lätt att samarbeta med både kollegor och kunder, samtidigt som du trivs när du får mycket eget ansvar och möjlighet att påverka. Du har också god kommunikativ förmåga, både muntlig och skriftlig.

 

Vi ser även att du har ett starkt tekniskt fokus och stort intresse för vården och vill göra saker som ger direkt nytta för vårdpersonal och patienter.

 

Det är meriterande om du:

  • Har en projektledarcertifiering

  • Har erfarenhet av agila metoder exempelvis Scrum

  • Har viss erfarenhet av programmering/utveckling

  • Har erfarenhet av kravanalys och kravhantering 

  • Har erfarenhet av arbete med vårdinformationssystem inom hälso- och sjukvård

  

Vad vi erbjuder

Hos oss får du förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng som alla jobbar mot samma mål och med våra kunders bästa för ögonen. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig också en arbetsplats i ljusa och fina lokaler i centrala Uppsala med närhet till det mesta.

 

Att alla medarbetare mår bra tycker vi är viktigt och därför erbjuder företaget bland annat regelbundna hälsoundersökningar och ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda.

 

Dessutom får du en unik chans att vara med och påverka framtidens sjukvård som just nu genomgår en omfattande digitalisering!  Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.


Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid (vi tillämpar 6 månaders provanställning)
Placeringsort: Uppsala

 

Ansökan
För att ansöka om tjänsten klicka på knappen "Apply Now" på vänster sida. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 
Välkommen med din ansökan. Skicka in din ansökan redan idag, ansökningarna hanteras löpande.

 

Mer information
I den här rekryteringen samarbetar vi med Dfind IT. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Svensson, mobil:  0733- 570071