StellendetailsStelle empfehlen: An einen Freund senden

Hinzufügen Zu gespeicherten Stellen hinzufügen

Zurück

 

Erfaren databasutvecklare för BI

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården.

På CGM i Sverige är vi idag ca 160 medarbetare och nu söker vi en ny kollega till vårt kontor i Stockholm. Om du, precis som vi, brinner för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa - då vill vi gärna träffa dig!

Om tjänsten

Vi söker en databasutvecklare med uppgift att arbeta med utveckling och förvaltning av våra BI-lösningar. Här får du chansen att bidra till en bättre sjukvård och arbeta med system som hanterar miljontals patientjournaler. Våra BI-lösningar möjliggör snabba och exakta uppföljningar, vilket ger ett kraftfullt stöd till verksamheten och vid beslutsfattande på alla nivåer.

Som utvecklare hos oss kommer du tillsammans med ditt team som består av 3-5 personer att ansvara för framtagning av rapporter, statistik och integrationer till andra aktörer inom vården. Du ansvarar för att implementera, testa och utvärdera tills alla är nöjda med resultatet. Du ingår i ett team med duktiga testare som genomför de slutliga testerna av applikationerna innan de släpps till kund.

Du förväntas ta ett stort ansvar i hela utvecklingsarbetet; från kravanalys, design och implementation till test och underhåll samt support men fokus kommer att ligga på utveckling. Vi arbetar med en iterativ utvecklingsmodell där du har täta kontakter med användare och kunder.

Din profil

Vi söker dig som har jobbat några år med framtagning av BI-lösningar i moderna miljöer; från kravanalys och design till framtagning av databaslösningar och utveckling av rapporter och applikationer.

Vi tror att du har mycket god samarbetsförmåga, är kreativ och analytisk. Som person tycker du att det är roligt att arbeta i grupp samtidigt som du gärna arbetar självständigt.

För att passa för tjänsten ser vi gärna att du:

• har erfarenhet av Microsoft SQL Server, MS T-SQL, MS Integration Services (SSIS), MS Reporting Services (SSRS)

• har erfarenhet av stora databaser

• vill ta stort personligt ansvar och är självgående

• troligen har universitets- eller högskoleexamen

• känner starkt för att bidra till en effektivare sjukvård

Du bör tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Har du teknisk kompetens inom MS SQL server och kringliggande produkter är det meriterande.

Vad vi erbjuder

Hos oss får du förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng som alla jobbar mot samma mål och med våra kunders bästa för ögonen. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig också en arbetsplats i ljusa och fina lokaler i centrala Stockholm med närhet till det mesta.

Att alla medarbetare mår bra tycker vi är viktigt och därför erbjuder företaget bland annat regelbundna hälsoundersökningar och ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid.

Placeringsort: Stockholm

Ansökan

Sista ansökningsdag är 31 december. Skicka in din ansökan redan idag då ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillträde sker enligt överenskommelse

Mer information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Aramia Zakariasdotter via e-post aramia.zakariasdotter@cgm.com